Loading...
Testimoniale 2017-04-06T11:57:55+03:00

Catalina & Laurentiu

Pentru noi, colaborarea cu Mirific Studio s-a transformat in prietenie. Si nu doar pentru ca sunt simpatici si deschisi, ci si pentru ca am fost foarte multumiti (chiar peste asteptari) de materialele pe care le-au lucrat pentru noi. Pentru mine cel putin, ziua nuntii a inceput cu dat tot programul peste cap. Asa ca nu am avut prea mult timp la dispozitie sa discutam, si aveam ceva emotii legate de cum o sa iasa toata povestea foto-video. Insa, dintre toti cei cu care am lucrat in ziua respectiva, ei au fost singurii care si-au facut treaba “fara sa simt”, cu toate ca au fost “acolo” la toate momentele importante si au surprins toate emotiile zilei respective. Asa ca am repetat experienta si la botez. Asteptam, evident, si alte ocazii 🙂

Multumim, Mirific Studio! Keep up the great work!

Sedinta foto in parc

Valentin Strugaru

Sa stii sa transpui in fotografie munca unei intregi echipe de bucatari inseamna mai mult decat profesionalism, inseamna respect pentru munca noastra, implicare si determinare. Asta astept de la partenerii mei! Multumesc Mirific Studio petru realul ajutor!

CEO – Maison des Crêpes

Irina & Aurel

In 2010, cu ocazia nuntii noastre, i-am cunoscut pe cei de la Mirific Studio, o echipa de oameni profesionisti ce au fost nelipsiti de la toate evenimentele importante din viata noastra si a prietenilor nostri.

Sedinta foto Marriott
Stefania & Eduard

Stefania & Eduard

Recomand cu mare drag!
Mirific Studio a fost alaturi de noi in cele mai importante clipe ale vietii noastre si de fiecare data a reusit sa surprinda momente unice dar si spontane de o foarte buna calitate!
Pe langa talent, ii recomanda promptitudinea si bunul simt; sunt atenti la detalii si la dorintele clientului! De cele mai multe ori nu observi ca sunt langa tine pe durata evenimentului, dar cand primesti materialele prelucrate constati ca nu le-a scapat nimic! Apreciez aceasta calitate intru buna desfasurare a lucrurilor.
Mult succes in continuare!

Alina & Cosmin

Sunteti cea mai profesionista, distractiva si deosebita echipa si va multumim pentru felul deosebit in care ati surprins amintirea celei mai frumoase zile din viata noastra! Sunteti cu adevarat Mirifici! Multumim mult!!

Alina & Cosmin

Geanina & Catalin

Extraordinara echipa! !! Recomand acesti baieti deosebiti. M I R I F I C I !!!

Calin Aurel

O echipa de profesionisti , ce i-am avut alaturi de noi la toate evenimentele importante din viata noastra si la care, cu drag, apelez de fiecare data cand am ocazia.

CEO – Saloanele Diyona

Salon Diyona
Stefan Radut

Stefan Radut

Echipa profesionista! I-am intalnit prima data acum 7 ani, de atunci majoritatea prietenilor mei i-au contactat pt evenimentele importante din viata lor. Vor fi prima optiune pentru evenimetele mele! Sunt oameni exceptionali si ofera calitate de top!

Vicepresedinte – ASPTMR